Kortingskaart

Voor terugkomende klanten heeft de boekhandel een kortingskaart-systeem ingevoerd. Via de website kunt u zo'n kaart aanvragen. De prijs is slechts 5 euro. Daarmee krijgt u een jaar lang 10 % korting op de gebruikte boeken en 5 % korting op de niet-boeken, bijv. cd's. (Het geven van zo'n korting op de nieuwe boeken is wettelijk verboden).

U krijgt trouwens al zonder kortingskaart 5 % kwantum-korting op alle artikelen (dus ook de nieuwe boeken), voor zover u in één keer minimaal 10 identieke exemplaren van die artikelen koopt. Bij 30 of meer gelijke exemplaren tegelijk is de kwantum-korting 10 %. De kortingen worden bij elkaar opgeteld, maar dan wel met de beperking, dat de totale korting nooit meer is dan 10 %. (Want anders zou het kunnen zijn dat de boekhandel er weinig of niets meer aan overhoudt. De boekhandel kan bijvoorbeeld ook al verzendkosten hebben betaald aan de groothandel. En die kosten worden niet doorberekend naar de klant toe). Aangezien vrijwel niemand 30 gelijke exemplaren van een boek of artikel koopt, levert de kortingskaart vrijwel altijd korting op bij de gebruikte boeken en de niet-boeken!

De website berekent alle kortingen automatisch bij een klantenbestelling. Na een jaar herkent de website het nummer van de kortingskaart als verlopen. In dat geval wordt er geen korting meer berekend op basis van de kortingskaart.

Als u klikt op DEZE LINK kunt u meteen een kortingskaart bestellen.